۳ پاسخ

سلام بله عزیزم شما الان هفته ۸ هستی ولی واسه سونو قلب صبرکن اخرای هفته ۸ برو که واضح ببینن. من زود رفتم بهم گفتن قلب نداره فقط استرس داشتم صبرکردم باز هفته ۹ رفتم‌

بله گلم توی هفته 8 هستید، از اولی روز آخرین پریود حساب کنید تا الان ببینید چند روز شده تقسیم بر 7 کنید، میتونید برید، اما یک هفته دیگه صبر کنید بهتره، چون لقاح همیشه یکی دوهفته دیرتر هست

هفته های بارداری از اخرین پریودت حساب میشه.
اگ تازه رفتی هشت هفته بنظرم نرو‌چن روزی بگذره بعدش با خیاله راحت برو