۶ پاسخ

اره خودتو تقویت کن منم بچم زردی داشت تا چندروز اصلا بخودم نرسیدم همشم بیمارستان بودم اونقدر ضعیف شدم ک یبار بچه به بغل داشتم میوفتادم ک پرستارا نجاتم دادن خیلی بد بود بخودت برس چون بچه شیر میدی مراقبت میکنی اکر ضعیف بشی برا بچتم خطرناکه کباب بخور استیک بخور و روغن حیوانی قرص اهن حتما بخور خوابت کافی باشه و انرژی داشته باشی عزیز

حتما قرص کلسیم و مولتی ویتامین و بخور اول باید به خودت برسی

اره عزیزم، کم خون شدی دیگه،ضعیف شدی،میدونی چقد خون ازمون میره موقع زایمان، من هنوزم که هنوزه اگه دو روز قرصامو نخورم‌کل بدنم بیحال و سست میشه

اره کم خون شدی

اره عزیزم حتما بخور

چرانمیخوری اهن ومولتی روباید تاسه ماه بعد زایمان ادامه بدی