۶ پاسخ

بچه خواهرمن از ۹ ماهگی به بعد اصلا خودشو خیس نمیکرد ن شب ن روز پاکشش میکرد دست میزد به خودش میگفت جی جی

بله عزیزم قدیم بچه ها رو سرپا میگرفتن، خیلی عوارض داره دچار اضطراب و استرس میشن، کار اشتباهی هست متاسفانه هنوز بعضی ها این کار رو انجام میدن و خیلی هم افتخار میکنن، شما هم بچه ات رو تمرین بدی اونم مجبور میشه ولی این قدر صدمات داره که ارزش نداره، تا پايان دو سالگی بزار راحت باشه سیستم‌های عصبی پایان دو سالگی کامل میشن🌹🌹

.......😐😐😐😐😐😐😐

ن بابا بچه ۹ ماهه بدونه ای چیزا جیه طفلی .من‌تا ۱سال ۶ ماه کارش ندارم‌بعد کم‌کم عادتش میدم طفلی گناه دارن

نه عزیزم ۲سالگی باید از جیش بگیری

نه باباایناهنوزتسلط روخودشون ندارن گنادارن