۵ پاسخ

سلام تنها راه این خواب بعداظهر حذف کنید ونزارید تا10 11 بخوابه بعدش هم شب ها زود می‌خوابه هم روزا سرحال تر من خودمم خواب بعداظهر پسرم حدف کردم چون شبها دیر می‌خوابید هورمن رشد کودکان ازساعت 10 شب تا3. 4ترشح میشه

عزیزم اول اینکه از شیر گرفتیش دیگه با شیشه بهش نده چون عادت میکنه به شیشه سخته گرفتنش با لیوان بهش بده دوم اینکه صبح تا صبح بهش بده شبا بهش نده بعد خوابش تنظیم کنی خوابش میبره

عزیزم شیشه رو جایگزین نکن بعدش یه پروژه داری برای گرفتن اون بعدم تمام دندناش خراب میشه با شیشه برادر زاده من انقد با شیشه خورد الان کارش به جراحی وندون پزشکی رسید با لیوان بده بهش سخته کلا گرفتنش ولی جایگزین راه مناسبی نیست

ببخشید من منظورتون و نفهمیدم

رو پا. منظورم بود