۶ پاسخ

واسه تو خونه حتما زیر دکمه بگیر از این بلوز پاییزی ها هم خوبه بدنش گرم میمونه
بیرون کلاه و کاپشن و یه شلوار گرم و جوراب
من شنل خریدم برا دخترم بلنده خیلی خوبه

برای خونه زیر دکمه آستین دار با شلوار و بیرون یه کاپشن کلاهدار گرم و کلاه و شلوار و جوراب. اگر کاپشنش خوب باشه نیاز به لباس دیگه ای نداره، همه جا هم با ماشین میری و توی خونه ها هم که شوفاژه

سرهمی بگیر,سرهمی داخل خزدار،چون هیچ جاش لخت نمیشه خیلی مناسب.

من واس بیرونش کاپشن کلاه و پاپوش گرفتم.

بیرون که کاپشن و شلواره ، تو خونه هم زیر دکمه استین داره بلوز شلوار پاییزی

بافت خوشگل هست میتونی برای بیرون هم استفاده کنی