۱۱ پاسخ

سلام عزیزم
استرس نداشته باشید من هم هیچ وقت قبلش نمیدم ،الان هر چهار ساعت بدید اگه تب نکرد هر ۶ ساعت بدید
اگه هر چهار ساعت هم دادید دیدید داره تبش میره بالا ی شیاف استامینوفن بذارید سریع تبش میاد پایین

ایرادی نداره عزیزم اتفاقی نمی افته

نه اشکال نداره میگن قبلش بدین که هم تو درد هم تو تب پیشگیری کرده باشین وگرنه همه دکترا میگن بعد از واکسن استامینوفن بدین ..روز اول هر ۴ یاعت بده و روز دوم به بعد هر ۶ ساعت ....تا ۳ روز اصلا نشورش و اب به پاش نخوره .کمپرس سرد امروز و فردا کمپرس گرم ..زیاد بهش شیر بده تا بیقراریش برطرف بشه ..در اغوش بگیرش تا بیتابی نکنه و پاشو تکون نده ..امشب تا جا ممکن قنداقش کن خیلی ارومتر میخوابه ....انشالله که براش سبک باشه و بدون درد و تب و بیقراری بگذرونه گل پسریو🥰

اگه خدایی نکرده خیلی تب کرد هر۴ساعت ۱۴ قطره بدین اگه تبش زیادبالا نباشه هر۶ساعت ۱۴تاقطره ایشالله زودی خوب میشه فقط تا ۳روز اب به پاهاش نخوره

ایرادی نداره عزیزم،استرس واسه چی!؟از الان بده،روز اول هر ۴ ساعت و روز دوم هر ۶ ساعت

استرس نداشته باشین الان بهش بدید بعدم هر ۴ ساعت ی بار بدید بهش

سلام استرس نداره، اصلا لازم نیست قبلش استامینوفن بدی، بعدش باید بدی، من واکسنای پسرمو بعدش استا دادم.
ضمنا بچه رو به پدر نسپار🤪🥴🤪🥴

همون لحظه که متوجه شدی بده بهش و تبش رو مرتب چک کن طوری نمیشه

خب بده استامینوفن رو

اشکال نداره از الان بده بهش

اصلا نبایدمیدادی