۹ پاسخ

جلوگیری طبیعی یعنی بازدلت بچه میخواد ....

طبیعی جلوگیری خوبی نیس...خیلیی ریسک داره...من خودم بدون دخول باردار شدم عزیزم...

طبیعی خیلی روش بدیه😖😖منم باردار شدم باطبیعی.بییی چک بذار مطمعن شی

بی بی چک بزن بجای نگرانی بی خود
شاید نیستی

امکانش هست چون طبیعیه

نه بابا،مال تغییر هورمون دوران شیردهی و فعالیت کم این دورانه.
ولی روش جلوگیری با کاندوم امن تره

منم باردارم 😉😉😂😂😂

وایی از بارداری نگو من طی ماه اخیر مردم از استرسش ازمایش خونم دادم تست هم میزدم مرتب ولی باز میکنم حاملم رو خونریزی ام افتادما ولی هنوزم میترسم همش یه چی داخل شکمم تکون میخوره یعنی چیه..ده روز تاخیر بیفته برو ازمایش بده عزیزم ...الانم بی بی چک بزن

ی تست بزن...........