۱۰ پاسخ

وقتی وزن نمیگیره باید غذا بدیم که وزنش خوب بشه. من خودم چه دکتر بگه چه نگه از چهار ماهگی می‌خوام شروع کنم الان دوماهشه.
به نظرم غذا دادن از شیرخشک دادن بهتره

نه عزیزم من پسرم رفلاکس داره دکتر میگه اگر غذا بخوره عضلات بین مری و معده که باعث رفلاکس میشه قوی میشه چون عمل بلع زودتر شروع میشه بحث آسیب رسوندن به کودک نیست دلیل علمی داره

بخاطر رفلاکس منم از اول چهار ماهگی دادم

منم وزن دخترم خیلی خوب بودش دکتر4ماهگی گفت بهش شروع کردم لعاب برنج دادن

اینا میخوان به بچه هاشون اسیب بزنن

من دیدم ک همینجا تو گهواره ام زده درصورت آمادگی نی نی فرنی اینا بدید منم پسرم وزن خوب میگرف ولی خیلی ب غذای دست مانگاه میکرد و میخواس ی هفته ای بهش فرنی و حریره بادام‌دادم ولی احساس کردم داره وزن کم میکنه دیگ ندادم

با مشورت دکتر بخاطر رفلاکس

سلام ممکنه وزنگیری بچه کم باشه با صلاح دید پزشکش بشه زودتر شروع کنن غذای کمکی

به دستور دکتر عزیزم
بخاطر وزن کم یا رفلاکس

بعضیا خیلی عجله دارن عزیزم😂😂