۷ پاسخ

من قبلا خیلی تحقیق کردم. بهترین چیز شیر خشک ببلاک با اینکه بچه رو بشونی تا شکمش کار کنه. هی پشت بچه رو دست دست نکنین.

از شیاف گلیسیرین استفاده کن ۲۰ دقیقه بعد راه میفته

با روغن زیتون بمال شکمشو و مقعدش بزن و تحریک کن با گوش پاک کن

نصف لیوان عرق نعنا و نصف لیوان آب بعلاوه یک قاشق مرباخوری بارهنگ رو ده دقیقه بجوشونید بذارید سرد شه قبل هر بار شیر دادن یه قاشق مرباخوری از آبش بدید بخوره
شکمش زودی راه میفته

ببرش دکتر عزیزم

عزیزم تا یه هفتم کار نکنه اشکال ندارع اما بهش یکم ترنجبین بده صبح کار میکنه فعلا اگر عرق نعنا بهش میدی نده فقط ترنجبین بده

ببرش دکتر بیشتر ازین صبر نکن، دکتر باید ببینه