۷ پاسخ

سلام عزیزم
بذارش تو گهواره که گریه کرد بتونی تکونش بدی
گهواره به خوابش خیلی کمک میکنه

دقیقا پسر منم اینطوری بود مجبور شدم ننو بخرم براش صبحها راحتم ولی شبا چون نمیزارمش توش هی بیدار میشه میارم تو اون خوابش میکنم میبرم تختش

رو پاهات که میزاری خودتم دراز بکش بخواب. اونقدر این مدلی خوابم برده🤣🤣

بچه بقلی شده
بچه منم همیمه
من از دیروز میزارمش تو کریر
گریه هم کرد تکونش میدم
یکم اروم میشه باز گریه میکنه سریع برش نمیدارم ولی خسته ش هم نمیکنم

سلام عزیزم پسر منم تو بغلم میخابه میزارم قشنگ خوابش سنگین بشه میزارمش زمین

وای دقیقا مثه پسر من.جونم دیگه داره بالادمیاد میگن رفلاکس داره

اگه راهی پیدا کردین به منم بگین😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️