۱۳ پاسخ

قره ایزی کول میدم عزیزم

قطره کولیکیذ و روتفلور

دکتر برای دختر من قطره کولیک اید تجویز کرد و گفت حتما از دادن وعده های زیاد شیر به نوزاد خودداری کنم و موقع گریه، بهش مطلقا شیر ندم. با رعایت این نکات سر یک هفته دخترم خوب شد

قطره ی پدی لاکت روزی ۱۰ قطره بده

من پدي لاكت و كوليف دادم

من سگا گریب میدم

من قطره kolic aid و بی‌بی کِر میدادم بچم از یه ماهگی دیگه کولیک نداشت

کولیکیز و بی بی کر

پدی لاکت ... چند قطره عرق نعنا

یکم عرق نعنامن دادم خیلی خوب جواب داد

بی بی کر اهورا نینی کولیکید باید ببینید کدوم به بچه شما میسازه

سلام من ب پسرم سگاگریپ و کولیف میدادم ارومش میکرد ولی دردشو قطع نمیکرد ک خداروشکر الان دوره اش رو طی کرد خودش خوب شد

سلام کولیکز و کولیکید و اهورا نی نی که اهورا بهش ساخت