بفرماييد اينم طرز تهيه سوپ خوشمزه

۶ پاسخ

دیگه میکس نمیکنیم ؟؟

ممنون.. استقبال کرد پسرتون از این سوپ؟؟؟

عزيزم ماش من خيس كردم ديشب چندين بار ابشو عوض كردم و با كل مواد گذاشتم پخت پختش هم سريع آماده ميشه حتما ماش از اين بسته اي هايي ك تو فروشگاه هست بخر چون اين كيلويي هايي ك از مغازه ها ميخري همينه خواهرمم خريده بود پختش خيلي دير بود يا اصلا نميپخت ماش خييييلي خوبه اين سوپ هم فوق العاده خوشمزه و مورد استقباله حتما بسته بندي تهيه كن عزيزم

به سوال ازتون داشتم.من تاحالاماش استفاده نکرده بودم چند وقت پیش دیدم همه میگن واسه بچه خوبه گرفتم ولی همش سفت شد یکم پختمش بیشتر شد مثل سنگ.طرز استفادشو بلد نیستم ممنون میشم راهنمایی کنید

نه عزيزم با گوشت كوب كاملا له ميشه در ضمن حتما در روز چهار سي سي بهشون اب هويج بديد خيلي عااااليه و ني ني ها هم خيلي استقبال ميكنند

بي نظيره طعمش بله هر روز ي مدل با طعمهاي مختلف واسش درست ميكنم خيلي دوست دارهدر صورتي ك مانيار روزاي اول تغزيه خيلي اذيت شدم نميخورد سرلاك ده روز كمتر بهش دادم چون هر چي باشه مواد افزودني داره