۶ پاسخ

ای جان صدهزار ماشالا

عزیزم هزار ماشاالله حوب هنوز زوده واسش عزیر دلم پسره ها قدیمی ها میگن پسر نه ماه و نازی🥰

دختر عمم همیشه به من میگه دخترت از بس خپله نمیتونه تکون بخوره حالا ماشالا پسر شمام از خپلی حال نداره 😂🤣
چیکارش داری من خودم ۱۸ماهگی راه افتادم 🤣😂 از بس تنبل بودم البته الآنم تنبلما ولم کنن دلم نمی‌خواد تکون بخورم 😂🤣

دقیقا از پناه من ۱روز بزرگتره گل پسرتون, پناه منم غلت نمیزنه فقط به پهلو میشه و خودشو میندازه روی شکم

دخمل منم همین طوره

مثل فرهان منههههه خخخخ