مامانا کیا سرلاک میدن کیا نمیدن ؟؟؟راضین

۱۴ پاسخ

من اصلا نمیدم سرلاک..خودتون فرنی.....درست کنید بهتره

من اصلا تا حالا نگرفتم و ندادم

من یه بار خریدم خیلی مزخرفه والا غذاهایی ک میپزم کجا واینا کجا فقط تومواقعی ک نیستی یا خونه نبودی میشه یکمی استفاده کرد

سلام من میدم . اره خوبه دخترمم دوست داره

من ناهار بهش سرلاک میدم از برند هیپ که بدون مواد افزودنی هست و پزشکش تایید کرده و خداروشکر دخترم طعمشم دوست داره

من میدم و راضیم میگن کمبود وزن و جبران میکنه چون پسرم لاغره میدم مخصوصا گندم و خرما

دکتر پسرم واسه وزنگیریش نوشت پسرم نخورد کلا با شیرخشک و اینجور چیزا میونه خوبی نداره منم ندادم..درضمن تو خونه درست کن غذای کمکیشو سالم ترم هست حریره فرنی پوره سیب زمینی انشالله از ماه دیگه میتونی حلیم هم بهش بدی درصمن میتونی از الان خرما توی فرنیش بریزی از یه نصف شروع کن بعدش ی دونه کامل بریز..سرلاک معلوم نیست چیه به نظر من به جای اینکه سرلاک بخرم پولشو صرف گوشت و مرغ و مغزیجاتش میکنم ام مقوی تره هم مطمعن وسالمتره

من یه بار دادم بچمو مریص کرد فقط طبیعی

دکتر نذاشت من بدم گفت خوب نیست .

منم میخاستم بدم اما دکترش گفت نگه دارنده داره و زیاد خوب نیست گفت مواد غذایی طبیعی که در دسترس هست از همه چیز بهتره

من گاهی اوقات میدم خیلی کم ....بیشتر غذادرس میکنم براش

من گاهی میدم دخترم دوست داره دکترشم خودش تجویز کرد

من خیلی وقته خریدم ولی به بچم ندادم

من برای تنوع میدم گاهی یا به عنوان میان وعده گندم و تکه های خرما