۱۰ پاسخ

وقتی نمیگیره زورش نکن خب

چه لزومی داره میخواین به زور پستانک بدین، اصلا چیز خوبی نیست، فک رو بد فرم میکنه

پسرمنم هرکاری کردم نگرفت پستونک اصلاچیزمهمی نیست فکرکنم میفهمن براشون فایده ای نداره

پسر من اولا میخورد ولی از سه ماهگی دیگه نخورد هرکاری کردم نخورد

منم از سه ماهگی گرفت ارتودنسی بگیر بعد بزارخیلی ک گشنش شد بزارش دهنش میگیره این کار رو امتحان کن جواب داد خبرم کن😍😜

سلام عزیزم اگر میخواست بگیره تا الان گرفته بود.منم پسرم پستونک رو فقط موقع خواب میخوره . وقتی بیداره اصلا نمیخوره.

اصلا مهم نيست منم هرچقدر تلاش كردم نگرفتم بيشتر از اين تلاش نكن گناه داره بچه هاي باهوش معمولا پستونك نميگيرن حتي تو خواب اينو دكتر پسرم بهم گفت

سلاام عزیز دل اون سه ماهه نگرفته دیگه بی فادس ب نظر من
تلاش نکن کوتاه بیا شکستت داد😄

من ی لیوان آبجوش نبات کنار دستمه هی پستونک و میکنم توش میدم دهن بچه میگیره

منم اصلا نمیدادم پس چرا ی هفته پیش برااولین بار دادم زودی گرفت؟!😶🤔😳😅
یعنی پستونکم امکان داره دیر بگیرن؟