۹ پاسخ

مایبی خوبه عزیزم ماکه۳تاخواهریم راضیم

سلام خانومی شده۷۵تومن سایز۱مولفیکس من یدونه اضافه دارم سایزپسرمم عوض شده

بیبی چسبش اذیت میکنه ، کانفی بگیر هم لطیفه هم بچه عرق سوز نمیشه

عزیزم مولفیکس بهتره مای بی بی چسبش پای پسرمو اذیت میکرد مولفیکس محافظ داشت چسب رو پا بچه نمیفته

مولفیکس، فک کنم 30به بالا شده

هر دوتاش خوبه .من دوتاشو میگیرم .ا‌‌‌‌ِوی بیبی هم عالیه قیمتشم خیلی خوبه .سایز ۱ رو نمیدونم چنده

عزیز دلم پوشک روی پوست هر بچه ای متفاوته
از نظر جذب و اینا دو تاشون خوبن اگه حساسیت ندن..
من مولفیکسو بیشتر قبول دارم و استفاده میکنم
سایز 1 تل یکماه پیش 25 تومن من میگرفتم

احتمالا" باید سایز ۲ بگیری براساس وزنش اگه بالای ۳ کیلو باشه نی نی.من ۵۲ تاییشو خریدم صدوخورده ای.۱۶ تاییشم ۲۳ تومن خریدم.

سلام
مای بیبی بهتره مولفیکس چسبش شله
فکر کنم ۲۳.۲۴ بود مولفیکس