۶ پاسخ

تو یه ساعت بعد از خوردن غذا یا چیز شیرین کمتر از چهارحرکت باشه کمه دکتر من اینجوری گفته
ولی کلا نگرانی میتونی بری صدا قلبش گوش کنی خیالت راحت بشه

یه چیز شیرین بخور و به پهلوی چپ دراز بکش و حرکاتشو بشمار‌.اگه کمتر از ۴ یا ۵ حرکت تو یک ساعت بود،برو یه نوار قلب بگیر تا خیالت راحت بشه

نگران نباش یه سونوگرافی برو

سلام اخی عزیزم توی بارداری ام خیلی لذت بخشه یه نی نی کوچولو تکون میخوره اخی عزیزم 😍

یک نوار قلب بگیرید یا اینکه به مرکز بهداشت مراجعه کنید ریتم قلب کوچولومونو بشنوید و خیالتون راحت شه

حتما سونو گرافی برید، یا تو خونه یه چیز شیرین میل بفرمایید تا حرکت کنه،اکر حرکت نکرد خوابه هنوز ظهر نشده😁🙏🏻