۱۴ پاسخ

منم همینم ولی خب ب شکمم ک نگاه ک میکنم روز نافم میپره همون حرکت بچست ولی هنوز لگد نزده 😁😁

تا ۲۲ هفته بعضی ها متوجه نمیسن
نگران نباش

گلم من بعد از هفته ۲۰ حرکتاشو حس کردم هفته دیگه تکون میخوره

سلام عزیزم حرکت بچه اصولا از هفته بیست ودو شروع میشه نگران نباش.سن بارداریت ک بیشتر بشه حرکتای بچه بهترحس میشه

یه هفته دیگه صبر کن قشنگ متوجه میشی العان ممکنه متوجه بشی ولی همش تردید داری میگی تکان بوده یا نفخ و اینا ولی هفته بیست قشنگ متوجه میشی

سلام عزیز چیزای شیرین بخور.یا پیاز خام

یه چیز شیرین بخور بعد به پهلوی چپ بخواب تکون میخوره

عزیزم زوده تا هفته دیگه وقت هست نگران نباش منم نگران بودم ولی تکون میخوره اولاش خیلی ضعیفه یا ممکنه وقتی خوابی تکون بخوره

والا من از همون ماه دوم فک کنم فهمیدم و حسش کردم ... نی نی هاتون جنسیتشون چیه؟؟؟

هم به جنسیت بچه ربط داره
هم موقعیت جفت و جنین
هم بارداری چندم
مهم نیست
خیلی عجله نکن
یهو شروع میکنه
نگران نباش
منم دخترم از ۲۴ هفته شروع کرد ولی الان دیگه ول نمیکنه

بستگی ب موقعیت جفت و جنین متفاوت نگران نباش
هیچ راهیم ندارع

من هفته های 23 24 متوجه شدم با اینکه جفتم خلفیه
دکترمم از قبلش گفته بود کم کم باید حسش کنی. من بعد 2 3 هفتش حس کرذم

عزیزم من ۲۲ هفته حس کردم اونم در حد نبض دکترم رفتم گفت عادیه

سلام بستگی ب جفتت داره و اینکه بارداری چندمه منم حس نمیکنم