۷ پاسخ

سلام
مبارک باشه
منم بی بی زدم رفتم دکتر گفتم جواب بی بی مثبت بوده دیگه ازمایش ننوشت برام سونو نوشت

عزیزم بارداری اما خودت برو ازمایشگاه ی ازمایشم بده.تعجب میکنم دکترت بدون ازمایش سونو نوشته من تا رفتم دکتر اول پرسید ازمایش دادی؟

مبارکت باشه عزیزم
ولی ازمایش بده گاهی اوقات بی بی چک اشتباه از اب در میاد من دو تا بی بی چک زدم‌منفی بود با خیال راحت میرفتم باشگاه و وزنه های سنگین میزدم ولی وقتی دیدم پریود نشدم و خیلی داره میگذره رفتم ازمایش مثبت بود 🤦‍♀️

مباركه گلم بي بي چك هيچوقت اشتباه نميزنه

ان شأالله که بارداری .بله ازمایش بدی بهتره

بله مبارکه ان شاءالله
اگ بد موقع استفاده کرده باشی احتمال مثبت کاذب بودن هست ولی با توجه ب ۲بار استفاده کردن حتما مثبته
۲هفته دگ هم قلبش تشکیل میشه ان شاءالله

اره دیگه صددرصد بارداری