۶ پاسخ

عزیزم نگران نباش وازلین سنگینه و بد مره اس فکر نکنم بتونه مقداره زیادی رو قورت بده!بهش مایعات زیاد بده

نگرانباش ان شاءالله چیزی نمیشه شاید نخورده باشه داخل دهنش نگاه کن. امان ازدست بچه ها . مامانبزرگم خدابیامرز خوب میگفتن ک باید سنگ ازدست بجه باید اویزان کنی.خیلی مواظب باش

نون بهش بده که وازلین بچسبه به نون و دفع بشه. وازلین چربه با آب پایین نمیره

عزیراروم باش بچه ها باهوشن مطمئن باش خیلی نخورده بهش یکم اب بده

دهنشوقشنگ بشور نگران نشوانشااللع که چیزی نمیشه خدای نکرده اگه علایمی داشت ببردکتر نترس احتمالا یکم خورده چون بدمزست احتمالا فقط به دهنش زدع

بهش شیر یا آب بیشتر بده