۱۲ پاسخ

منم اینطوری بودم بوی هرچی بهم میخورد میاوردم بالا کم کم خوب میشی تحمل کن

سلام طبیعیه بخاطرویار هست.ولی برین دکترکه واستون سرم بزنه.

منم اونجوریم تهوع دارم سر‌گیجه دارم دهنم تلخ میش ترش میشه😫😫😫

به دکتر سر بزن دکترت دارو ضد تهوع بهت می ده

دمیترون هر ۸ ساعت بخور
یا قرص زنجبیل بگیر بخور بهتر میشی
ولی در کل باید تحمل کنی دیگه

حتما به دکترت بگو دمیترون واست بنویسه تاحدودی بهتر میشی؛این تهوع هفته ۶تا۸ هم بخاطر تشکیل شدن قلبِ❤

سلام عزیزم من از هفته 8 بارداری م اینجوری بودم از وقتی ک وارد 4 ماه شدم بهتر شد تهوع م البته هنوز کاملا باز خوب نشدم اما کم شده
به دکترون بگین قرص ضد تهوع بدن بهتون

سلام عزیزم باید تحمل کنی من تازه تازه دارم بهتر میشم دکتر قرص اینا نوشت واسم ولی فایده نداشت

من از هفته ششم تا الان که هفته سیزدهمم بشدت معده درد و‌تهوع دارم هم دارو استفاده میکنم هم سیرابی و‌نون خشک و عسل و .... هیچ فایده ای نداشته هر روز هم بدتر میشم

سلام عزیزم منم هفته ی یازدهم هستم از هفته ی ششم همینجوریم قرصم مصرف کردم خوب نشد ولی بو کردن لیمو ترش تازه خیلی خوبه و صبح هام ک بیدار میشی قبل هر چیزی یه بیسکوییت بخور ایشلا خوب میشی🥰

زنجبیل و دارچین بو کن دکتر ب من ویتامین ب داد اصلا حالت تهوع ندارم گف این خوبه ب دکترت بگو دارو بده

سلام گلم تا ۳ ماه اول همینجوریه .