۵ پاسخ

تا یک ماهه دیگه خیلی بهتر میشه، پسر منم همینطور هست. خوابش هنوزم نا آرومه ولی در کل بهتر شده

عزیزم اول اینک باید پایان ۴ماهگی بهش غذا میداد سعی کن جای شیر بیشتر بهش غذا بدی خوردن غذا سریع تر بهبود میده ب رفلاکس

اره دختر من داره،غذاهاشو رعایت میکنم یکم بهتر میشه،کپسول ازوفلاکس میخوره اما خوابش کلا داغونه اشتهاشم افتضاست

بچه من رفلاکس داره اما پنهان نیست ، الآن چهار ماهه اس آمپرازول ۱۰ میخوره ، بهتر شده اما کاملا خوب نشده

من پسرم رفلاکس پنهان داشت
الانم داره
غذا خور شده یکم بهتر شده ولی هر روز صب ۱۰ تا دونه کپسول لانزو بهش میدم