۷ پاسخ

سلام منم شیرم کم بود بازم شیرمو دادم تا زیاد شد.
دکترم گفت همیشه هردو سینه شیرتو بهش بده اگرسیرنشد بعد شیرخشک بهش بده.
شیرخشک گیگوز ۱ خیلی خوبه سبکتره هم لاکتوز داره هم برای کولیک خوبه که دل درد نمیگیره
سوپ و مایعات و مقوی زیادبخور.

خودت قطره شیرافزا بخور هرچقدرم بچه بمکه شیرت زیاد میشه

سلام عزیزم، بنظر من اگه بچه تون داره وزن میگیره نیازی به شیر خشک نیست امکان داره شیشه بخوره دیگه سینه تونو نگیره، شما پودر شیرافزا بخر بخور درست میشه هرچقدرم بچه میک بزنه شیرزیادتر میشه،خودتونم مایعات مقوی زیاد بخورید

سعی کن بیشتر شیر خودت رو بدی.
با مشورت با پزشکش، شبها شیر خشک بده.

نه کمکی نده زوده اکتی ناتال بگیر باابمیوه طبیعی و اب بخور حله

هر ۴ ساعت ۶۰ سی سی با دو پیمانه شیرخشک

سلام تاقبل۶ماهگی بایدنان۱بدی دستورش روشیرخشک نوشته ۳تا۴ماهگی روی۱۸۰درجه ۶پیمانه