دختر من 4 روزه پی پی نکرده 😐 چیکار کنم ؟

۱۰ پاسخ

شکم و پاهاش با روغن زیتون ماساژ بده.
دور مقعدشم اروم با زیتون روغنش ماساژ بده. شیاف گلیسیرن هم یک سومش شیاف کن براش

یکم با روغن زیتون دور نافش رو دورانی ماساژ بده ماساژت طوری باشه ک دور نافش گرم بشه
یکم هم ب سوراخ مقعدش رو چرب کن

شیر خودتو میدی آب زیاد بخور.

دخترت چند ماهشه؟شیر خودت میخوره یا شیرخشک؟درد و ناراحتی هم داره یا فقط شکمش کار نمیکنه؟

من اولاش پسرم پی پی نمیکرد مادرشوهرم بارهنگ بهش داد الان دیگه راحت شده پی پی میکنه

یادم رفت بگم نهایت ۲سی سی بهش میدی من ۱سی سی میدادم .

عزیزم بچه منم ۴روز مدفوع نکرد بردمش دکتر .گفت بعد هر شیر دهیت یه نبات داغ درست کن ولی زیاد شیرین نباشه چند قطره هم گلاب بریز بهش بده .البته گفت دیگه کم کم بزرگ میشه نگران نباش مدفوعشون کمتر میشه

من دخترموبردم بیمارستان،دکتراونجاشیاف دادبهش،نصفشوگذاشتم همونروز دستشویی کرد،امابردم پیش دکترخودش گفت نبایدواسه بچه شیاف استفاده کنی.اماپشیمون نیستم،ازاونروزدیگه هرروزدستشویی میکنه

نگران نباش عزیزم تا یه هفته اشکال نداره

عزیزم تا یک هفته کاملا طبیعیه..اگه تا ۷ روز بعد پی پی نکرد شیاف گلیسیرین استفاده کنید