۱۰ پاسخ

عزیزم تا اخر بارداری اب هویج نخور
ولی خود هویج در روز یه دونه اشکالی نداره

هفته ای ی لیوان اشکال ندارع

میگن بخاطرویتامن aزیاد براجنین خوب نیس دوراز جون باعث سقطه حالا یه کوچولوبخورهوس نکنی

ن عزیزم ۳ ماهه اول یکم خطر داره بازم الان بخور نوش جان ولی تو مصرفش زیاده روی نکن

الان ۵۰ ۵۰ شد جوابا من میمونم و این همه هویج یعنی 😁

عزیزدلم
حتما مضره

سلام عزیزم۔بله کاملا مضره تا انتهای بارداری

نه بخور ولی زیاد نخور.

سلام عزیزم، نه الان دیگه مشکل نداره، سه ماهه اول احتیاط داره

عزیزم من 12 هفتم دیابت داشتم دکتر تقذیه اب هویج برام ممنوع کرد گفت نمیتون اون وقت بچه قشنگ از قند بدنت استفاده کن قندت میره بالا