۳ پاسخ

دونه های سفید رو زبون و داخل گونه که پاک نمیشن. دکتر به پسر من نیستاتین داد

اگه برفک بزنه درد داره و نوزاد شیر رو پس میزنه.شربت نستاتن خوبه

سلام عزیزم،دونه های سفید روی زبون و داخل لپ و داخل لبش میزنه که با ی دستمال تمیزیا گاز استریل بکشید روش پاک نمیشه ،وقتی زیاد بشه دیگه بچه خوب شیر نمیخوره
قطره نیستاتین هر ۶ساعت با انگشت خودتون(قبلش دست تون رو بشورید)و یا با یک گوش پاکن داخل لپ و لب و روی زبونش بکشید
بعد از برطرف شدن علائم تا دو روز اینکارو ادامه بدین و گرنه دوباره برمیگرده علائم
بهتره قبل شیردهی هم نوک سینه ی خودتون یکم بمالید