۴ پاسخ

عزیزم بی حالی در بارداری مخصوصا سه ماهه اول شایع هست و علتش رشد سریع جنین هست اما اگر منع ورزش از نظر پزشکتون ندارید میتونید ورزش های هوازی خیلی سبک انجام بدید که اکسیژن مناسب به مغز برسه و کمتر خواب‌آلود باشد اما در کل استراحت سه ماهه اول نیاز بارداری و رشد جنین هست پس سخت نگیرید

منم همینم عزیزم و واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم از کار و زندگی افتادم 😢

من که تمام ۳ ماهه اول بی حوصله و بی حال و خسته بودم هیچ کاری نمیتونستم بکنم الان هم که هفته ۱۶ هستم خیلی تغییری نکردم فقط با مصرف مکملها کمی خستگی و بیحالی بهتر شده ولی اگه به من باشه دلم میخواد همش دراز بکشم

سلام عزیزم این حالت کاملا طبیعیه منم همینطورم