۵ پاسخ

سلام
جفت قدامی یعنی جفت جلوی رحم و به سمت شکم مادر قرار گرفته. وضعیت بریچ یعنی اینکه جنین به نحوی قرار داره که سرش به سمت بالا قرار داره.

سلام بریچ یعنی اینکه پاهای جنینت به طرف پایین هست و سرش بالا یعنی نمیتونی طبیعی زایمان کنی اگه سرش پایین نیاد باید سزارین بشی جفت قدامی هم یعنی اینکه جفتش به طرف شکمته ضربه هاشو کمتر می فهمی

بریچ یعنی برعکسه یرش روبه بالاست پاهاش روبه پایین جفت قدامی هم یعنی جفتت جلو بچه س نمیذاره لگداشو احساس کنی

بریچ یعنی سرش زیر سینته پاهاش پایین ‌.جفت قدامی یعنی جفت به دیواره ی شکمه یعنی جلوی بچه قرار داره نه پشت سرش

بریچ یعنی سر بچه بالاس پاهاش پایین شکمته . قدامی هم یعنی جفت جلوی جنین قرار داره