۶ پاسخ

من هم پسرمو چهارماهگی ختنه کردیم امروز روزه پنجمه فقط دوساعت گریه کرد بعدشم خوب شد خداروشکر فقط هنوز بخیه هاش خوب نشده

من پانزده روزگی پسرمو سنتی ختنه کردم بخیه نداشت نمی‌دونم چطوری بود یه دستگاه بود میزد به برق خودش هم برش میداد هم جاشو میسوزند...سه روزه خوب شد عالی بود فقط ادرار اول اذیت شد بچم

من چهل و پنج روزگی حلقه انداختم . الانم خوبه .ولی اصلا دلم نمیخواد اون روزارو به یاد بیارم که پسر بزرگمو ۷ماهگی ختنه کردیم بخیه ای بود همون سنتی..
یه هفته فقط جیغ میزد . بخیه ش ترکید. الان هم کج شده هم گوشت اضافه داره . روزای خیلی سختی بود... من که بخیه رو به هیچکس توصیه نمیکنم😢😢😢😥😥

من ختنه نکردم و ختنه هم نمیکنم😁

من ۳ ماهگیش بالیزر ختنه کردم به هیچ کسی توصیه نمیکنم بره چون خیلی سخت بود

سلام من یکماهگی ختنه کردم