۶ پاسخ

گلم رفلاکس داره دختر منم اینجوری بود بعد هر وعده شیر حتما ۱۰تا ۲۰دقیقه عمود نگهش دار رو شونه هات هم آروق بزنه هم خوابش میبره بعد بزارش سرجاش خیلی خیلی خوب میشه سخت هس ولی بچه اروم میشه معدش.دختر من خیلی بهتر شده با این روش

عزيزم پنيري كه بالا مياره خوبه يعني چربي شير جذب شده مازادش رو پنيري بالا مياره
اگه شير رو بحالت جهشي بالا مياره قطعا رفلاكسه ولي اگه از كنار دهنش ميريزه بيرون شير اضافس

پنیری بالامیاره شیر اضافه اس ولی اینکه همون شیرصاف بالامیاره بخاطر رفلاکسه دخترمنم گاهی اینجوری میشه

پنیری ک خوبه وشیر خودت شاید قورتش نداده ک میندازتش بیرون .

دخترمنم اصلا پنیری بالا نمیاره ولی دراز که می‌کشه همون شیر خودمو بالا میاره منم‌نمیدونم دلیلش چیه

عزیزم احتمالا رفلاکس بررسی کن