۴ پاسخ

ن خیلی خوبه ک بخواله

نه پدی لاکت عالیه برای گوارش و ....
سرچ کنید بخونید مزایای زیادی داره خیلی خوبه فقط همون ۵ قطره در روز،زیاد ندید

عزیزم بخاطر پدی لاکت نمیخوابه . چون دل دردش آروم شده میخوابه.اذیتش نکن بذا ر بخوابه گرسنه بشه بیدار میشه

خداروشکر ک خوب شده، پسر منم دل درد داره دو روز پدی لاکت دادم دگ ندادم زود ناامید شدم ازش. اگ خوبه ادامه بدم. چند بار در روز بهش قطره میدید. چند وقتشه دخترتون؟