۱۳ پاسخ

من هر ۴تا ۵ساعت عوضش میکنم ولی شب تا صبح دیگ کاری بهش ندارم

خیلی کمه،بهش آب بده،آب بدنش کم میشه،مشکل میشه بعدا

روزی دو تا پوشک خیلی کمه من روزی۷ یا ۸ بار عوض میکنم بچه درست تغذیه میشه ؟ حداقل در روز باید چن بار ادرارکنه

پوشک را باید هر ۴ الی ۵ ساعت عوض کنی عزیزم اگر هم مدفوعکنن همون لحظه.من پسرم نزدیک ۷ تا ۸ تا پوشک براش عوض میکنم

اگه مدفوع کنه سریع بازش میکنم در غیر اون هم هر چهار ساعت معمولا عوض میکنم گناه داره اذیت میشه بچه

خب خوبه دیگه وزن اش چقدره پسر تو ۴ ماهگی باید ۷ کیلو وزن داشته باشه طبیعیه

سلام من هر 4ساعت یا پنج ساعت بازش میکنم گناع داره

سلام پسر من شبا 2بار عوض میکنم روزا ده پونزده بار

باید شیر و اب بهش بدی یعنی چی اینقدر کم جیش کنه اینجوری خشک میشه بدنش بعدشم پوشک منبع میکروب عست چه جیش کرد چه نکرد هر سه تا چهار ساعت عوضش کن خودت دوست داری پد بهداشتیت از صبح تا شب بمونه رو بدنت . یه هوایی به بدنش بده یه شستنی بکن

خیلییی کم هست..چندبارمدفوع میکنه؟چه سایزی استفاده میکنی براش؟

12ساعت زیاده باعث عفونت ادراری میشه مراقب باش

من هر دوساعت یبار بازش میکنم همیشه هم پوشکش خیسه و معلومه چندفعه خیس کرده شبا هم یکی دوبار بازش میکنم بازم خیسه .هر چهار روز یبارم پی پی میکنه افتضاح

من هر۳الی۴ساعت عوض میکنم اگ پی پی کنه همون لحظه عوض میکنم
شما ک پسرت انقد کم جیشو مدفوع میکنه پوشکش نکن گلم خیلی دیر دیر عوص میکنی اذیت میشه
بهتره با دکترشم صحبت کنی تاخیالت راحت شه