۱۱ پاسخ

با شیر خودت بده بدوش داخلش ..منم با شیر خودم میدم

دکتربه من گفت باشیربده فعلا زوده برا اب باشیربده بهش

یدونه کپسول بایدبازکنی ۴قسمتش کنه من دونه دونه میشمورم چهارقسمت میکنم هر۱۲ساعت یه قسمتشوداخل شیرم میرختم میدادم

اتفاقا من این کاروکردم خیلی خوب بودش ولی فقط یک هفته دادم دیگه خودم قطش کردم گفتم بلاخره قرص دیگه ضررداره خداروشکربچم خوبه فردانوبت دکترداره ب دکترش میگم قطع کردم چون خداروشکرخوب شد

سلام ب دخترمنم دکترش داده گفتش 1چهارمشو هر۱۲ساعت بهش بده اونم چی باشیرت بهش بده گفت فقط اب نشه دونه های قرص داخل شیرمیریزی فوری بریزتوحلقش اونم ناشتابعدقرص بهش شیربده

دختر منم رفلاکس داره دکترش گفت فقط یک چهارم کپسول رو تو ی ق چ اب سیب بهش صبح ناشتا بدم تا دو هفته.که متاسفانه اصلا فایده نداشت و قرصشو باز دیروز عوض کرد.طفلکی بچه های رفلاکسی چقدر اذیت میشن از الان با این داروهای شیمیایی😭😭😭

سلام نه خیلی کم اب جوشیده سرد

سلام من ب دخترم با آب میدم میریزم داخل قاشق چایخوری بایکم آب ولی نباید حل بشه چون تلخه وبچه نمیخوره خوددکترش گفت با آب بهش بده

اب بجوشون سرد که شد قرص حل کن بده بخوره

بجوشون ابو

با اب جوشیده سرد شده بده،