۴ پاسخ

سلام عزیزم، اصلا نگران نباش، فقط شیاف بذار و استراحت کن، خیلی زود رفتی برای سونوگرافی، یکماه دیگه برو، یعنی 8 هفته

عزیزم چرا سونو وازینال انجام میدی حتی دکتر هم می‌نویسه شما بگو شکمی خود سونو واژینال باعث لک بینی میشه خود من تو بارداری قبلیم با همین سونو به خونریزی افتادم

برا من چون بیشتر بود قرص دوفاستون داده بود دکتر برا قطع خونریزی

بارداری های قبلیتون موفق بوده؟ عزیزم منم داشتم خونریزی شدید داشتم .انشالا ک چیزی نمیشه