۶ پاسخ

عزیزم داره تازه ویارت شروع میشه. برو دکتر قرص بگیر. والا من با 3 تا قرص ضد تهوع در روز باز هم حالم بد بود تا آخر هفته 17. الان تو هفته 19 کردمش یکی و تازه میتونم یه چیزی بخورم... خیلی سخته درکت میکنم

اب انار برای حالت تهوع خیلی به من جواب داد.سیرابی میکن خوبه اونم امتحان کن درکل پیش دکترت برو اون دارو بهت میده

منم مثل شما بودم هرچي كه هوس ميكني بخور تعداد وعدهاي غذاهارو زياد كن

آجیل بخور!خرما بخور!

سلام عزیزم. اگر میتونی موز بخور دلتو میگیره

سعی کن بیسگویت کم کم بخوری یا کیک یزدی یا سوپ کم کم بخوری یامیوه