۵ پاسخ

سلام مامان اراد پسرتون زردیش خوب شد؟؟؟؟؟؟چیکار کردین دخترم ۴ روزشه زردیش رو ۱۷ چیکارکتم خیلی میترسم

عزیزم با شیر چرب نیم ساعتی ماساژش بده زردیش کامل رفع میشه

سلام عزیزم پسر منم زردی داشت شدید داخل دستگاه که دکتر گفته باید لخت باشه ولی گفت محیط خونه باید دماش ۲۳ باشه

سلام فقط و فقط ترنجبین از عطاری بگیر دم کن از سافی رد کن هم خودت دم کردش رو بوخور هم بچه تو ۲روز بچه زردیش از بین میره

دمای بدن خودش مهم نیس باید دما سنج بذاری زیر دستگاه دما اون زیر بین 28 تا 30 باشه