۵ پاسخ

سلام عزیزم من سر بچه اولم همش استفاده کردم و خداروشکر هیچ مشکلی هم پیش نیومد الان هم استفاده میکنم

واجبی برای دوران بارداری ضرر داره پی رو حرف دوستان که میگن عیبی نداره بعضی از عوارض همون لحظه خودش رو نشون نمیده ،دوست عزیز برای اصلاح از اپی لیدی ،مومک،تیغ استفاده کنین

من نمیتونم از تیغ و ژیلت یا کرمای موبر استفاده کنم،از واجبی استفاده میکنم،اما سنتیای قدیمی که بوی خاصی هم داره و فاقد هرگونه مواد شیمیاییه،فقطم از عطاری ها باید بگیری

منم استفاده میکنم خداروشکر مشکلی ندارم

عزیزدلم
پودر موبر توی دوران بارداری مناسب نیست
بهتره ک استفاده نکنی