۹ پاسخ

ابگوشت چرب و چیلی بخور و مایعات فراوون خورشت بامیه هم اگه بخوری خوبه شکمت کار میکنه در کل سبزیجات و غذاهای فیبر دار بخور

سلام عزیزم من فامیلمون میگ همیشه این کارو میکنم بهتر میشم ...دوتا الو دوتا خرما بجوشون صبح ب صبح ناشتا بخور

سلام عزیزم میشه ی سوال بپرسم

مایعات زیاد بخور غذاهم آبکی بخور

از عصر توی یک لیوان شیر چند عدد انجیر خشک خیس کنید و قبل خواب بخورید.صبحها اجابت خوبی خواهید داشت.تا می تونید کاهو بخورید با روغن زیتون، شیر هم زیاد میشه.

من وقتی زایمان کردم دکتر شربت بهم داد خیلی خوب بود میتونی داروخونه بگیری نصف لیوان یکبار مصرف میخوردم

مبارک باشه
ناشتا اب ولرم بخور و تا موقع صبحانه تحرک داشته باش

خاکشیر 😐من چهل روز گذشته هنوز یبوستم‌ فقط با خاکشیر کارم را میفته

كاچي با روغن زياد بخور