۱ پاسخ

طرز تهیه👩🏻‍🌾
‌خرما رو ده دقیقه با آب جوش خیس کنید نرم بشه بعد پوستش رو بکنید .‌
خرما بدون هسته رو با کره تفت بدید نرم بشه و با چنگال لهش کنید ، آب یا شیر بادام رو اضافه کنید روی حرارت کم بزارید سه چهار دقیقه بپزه
تو این فاصله آرد ها رو تو ظرف نچسب بریزید و تفت بدید تا از خامی در بیاد کمی تغییر رنگ بده و عطرش بلند بشه، بعد مخلوط خرما رو اضافه کنید هم بزنید تا گوله های آرد باز بشه اگه لازم بود بازم آب یا شیر بادام اضافه کنید و بزارید بپزه تا کمی غلیظ بشه.‌و در اخر موقع سرو حریره نارگیل اضافه کنید نوش جان👧🏻👦🏻