۶ پاسخ

عزیز من طبیعیه دیگه بچه ها که عقلشون نمیرسه غذا برای سیر شدنه فکر میکنن بزای بازیه انقدر باید بزاری با غذاش بازی کنه تا علاقه مند بشه . از ۸ماهگی هم بچه ها دوست دارن غذای انگشتی بدی که خودشون بردارن بخورن

ببرش دکترولی شباسیرمیشه دیگه خوبه برای روزببرش دکترالبته اگه دندون داره سیب زمینی وتخم مرغ بزارجلوش کوکوبده بچه هاتواین سن غذای ابکی دوست ندارن

اگه کمبود وزن نداره نه. روشتون رو عوض کنید منم پسرم هشت ماهشه خیلی بازیگوش غذا نمیخوره هربار با ی قاشق غذا میدم یا یبار درازش میکنم یبار تو بغلم میگیرم یبار تلویزیون روشن میکنم یبار آهنگ میذارم طی روز این کارارو میکنم تا بتون ی نعلبکی غذا بهش بدم مدام تو طعم ها تنوع ایجاد میکنم یعنی حریره ک درسا میکنم صبح با خرما بهش میدم ظهر با شیره انگور شب با موز سوپ ب هیچ عنوان نمیخوره قبلا کنار شیر خودم شیر خشک میدادم الان شیر خشک رو پس زده فقط شیر خودم راستی مولتی ویتامین هم بدین اشتها اوره انشاا... جواب بده

سلام عزیزم دختر منم همینطوره فقط غذای کمکی متنوع براش درست کن تا بفهمی چی دوست داره
نیازی به دکتر نیست

ن عزیزم بازیگوشی میکنن ی چیز طبیعیه سعی کن توام با بازی کردن بهش غذا بدی بغلش کن راهش ببره بهش غذا بده براش فیلم یا شعری ک دوست داره و توجهشو جلب میکنه بذار تا غذاشو بخوره

ن نبر بچها ها یکم ک هوشیار میشن و بازی کردن یادمیگیرن همینطورن