۸ پاسخ

سلام
دختر من بازردی ۱۵بستری شد بعدسه روز بازردی ۸ مرخص
امدم خونخ هنوز چشماش و کمی صورتش داشت زردی
چیکار کردیم
با عرق شاطره میشستیمش علل خصوص وقتی دسشویی کرده بود
با برگ بید گذاشتیم جوشید و با ابش شستیمش
با شیر بز ک بسحتی گیر امد شستیمش
باشیر گاو شستیمش وقتی میشستیمش رنگ شیر هم زرد میشد
اینا ک میگم هم تاثیر دارع هم خنکه
قطره بیلی ناستر دادیم این باعث میشه مدفوع کنه و از طریق مدفوع رفع بشه
شیر خودمو میدادم اینقدر میدادم تا هی زود ب زود جیش کنه تا رفع بشه
خودمم خیلی کاهو خوردم با عرق کاسنی ک خنک اصلا گرمی نمیخوردم
زردی احتمال اینک باز بره بالا هست
دخترعمم‌ک بهداشت دارع گفته باید مواظب زردی بچه بود تا ب عقلش یا ب اصطلاحی منگل نشه
نمیخام بترسونمتون چون خودم خیلی استرس داشتم و همچنان دارم...
چون بچه اولمه
با همه این توضیحات...
تا۴۰ روز و حتی ۴۵ روز هنوز زردی تو چشماش داشت
ی روز خوب بود یروز زیاد میشد ک صورتشم زرد میشه ک بچم رنگش سبز میزد
چکار کردم چون بچم دختر بود رفتم گوششو سوراخ کردم ی دوقطره از لاله گوشش ک خون امد به سه روز نکشید خوب شد یعنی چشماشم پاک شدن
شما ببرید پشت گوش پسرتونو حجامت کنید سربع رفع میشه

عزیزم حجامت من شنیدم خیلی خوبه

برودوباره ازش تست بگیر مطمعن بشی

اگ امده ۸ دیگ زردی بر نمیگرد بعد ۴۰ روزش ختینه اش کنید درست میشه دختر دایی من چشم های بچه اش پر عفونت زردی زیاد ختینه کردن درست شد

قطره بیلی ناستربگیرازداروخانه چهارقطره بده پشتشم شیرخشک بده ن شیرخودتو یعنی دوروزه میادپایین شیرخشتم بده

کاسنی بخور . البته ببرش آزمایش ازش بگیر

به خودش ترنجبین بده.هم خوابش خکب میشه.هم زردی اش کم میشه.هم خنک

تا چهل روز زردی میگیره نگران نباشید