۹ پاسخ

سلام گلم همه بچه ها این مشکلو دارن آروغ شو بگیر حتما بعد هر بار شیرخوردن و روغن زیتون ماساژش بده این قطره های که گفتیو همشو باهم میدی بهش😳 من کولیکی ایز بهش میدم 😔ولی بعضی وقتا چون بهم گفتن تو آینده مشکل معده میاره منم خودم رعایت میکنمو دیگه ماساژ و اینا و صبر

یه کم‌نبات جوش کن یه قاشق غذاخوری بهش بده کمی هم‌عرق نعنا بریز داخلش

خودتون چهارزیره دم کنید روزی چند مرتبه بخورید و اینکه همه ی داروها رو نیاز نیست بدید پدی لاکت رو هر روز صبح و گریپ رو در مواقع دل درد بهش بدید

یکم خاکشیر بهش بده شکمش کار میکنه. نگرانم نباش اگر شیر خودت رو میخوره تا ۷...۸ روز طبیعیه. دختر من هر ۵ روز شکمش کار میکنه

عزیزم دختره منم کولیکی داشت فجیع تا شش ماهگی من نه شب داشتم نه روز کلی هم دارو میدادم دکتر میگفت باید روال خودشو طی کنی بعضیا تا یک سالم طول میکشه دلیل کولیکم فقط استرسیه که مادر طی دوران بارداری داشته اینجوری رو بچه تاثیر گذاشته
من دیگه رو اوردم عرق نعنا با نبات که فوق العاده خوب بود شما هم امتحان کنید

ی کمی نبات داغ یا قنداق بده بهش برا دل درد خیلی خوبه.اما خیلی شیرین نکن ک خدایی نکرده اگع بشکنه گلوش وحشتناک میشه

من اون موقه خودم خیلی رعایت میکردم لبنیات نمیخوردم . حبوباتم نمیخوردم سعی میکردم گرمی بخورم شیرم گرم باشه . قطره کویکعز میدادم خیلی خوب براش اصلا دل دردشو تا دوماه خوب کرد . خودتم سعی کن تو برنج که میزاری شویت بریز برای دل درد بچت خیلی خوبه
بهداشت به من گفت یه خورده روغن زیتون یا روغن بدن بچه بزن به شکمش جهت عقربه ساعت ماساژ بده خیلی خوب حتی الانم انجام میدم پسرم اروم میشه . قرارم نیست مثه اوایل که میان دنیا دم یه ساعت دسشویی کنن هرچی بزرگ تر میشن کمتر میشه بالاخره یه خورده گوشتم بگیرن .

منم چهارپنج تا شربت و قطره به پسرم میدادم بردم یه دکتر حاضق گفت همه داروهاشو قطع کن فقط پدی لاکت بده خوده داروها هم عوارض داره ، شمارم امتحان کن ببین چطوره یک هفته می کشه تا متوجه بشی

دقیقا منم از صبح همین مشکلو دارم همه روشها رو تست کردم جواب نمیده