۱۱ پاسخ

رنگ مدفوع مربوط به چیزی هست که بچه میخوره ،فوق تخصص گوارش میگفت

اون دونه های سفید که عیبی نداره عزیزم دراصل باید باشن اونا ،مدفوع سبزشم یا پهلوش سرما زده یا اگه شیر خشک میدی برا اونه.

طبیعیه نگران نباشید دوباره برمیگرده به حالت قبل شاید دوسه روز اینجوری باشه

منم دخترم ۲ ماه اینجوریه دوتا دکتر بردمش هر دوتا دکتر میگن عادیه میگفتن اگه بهش نبات و عرق نعنا و اینا بدی سبز میشه
ولی قدیمی ها میگن پهلوهاش سرما خورده با روغن سیاه دانه چرب کن و براش ببین خوب میشه

قطره کولیکید بگیرید براش خیلی خوبه

سرما خورده

اگه شیر خشک میدی اون‌موقع تغییر میکنه،ممکنه پهلوهاش سرد شده باشه با یه چیز ببند پهلوهاشو

سلام گلم احتمالا سرما خورده

سلام عزیزم نگران نباش اگرشیر خشک میخوره از اونه کلا طبیعیه

سلام سرما خورده احتمالا

رنگ‌مدفوع نوزاد با تغذیه شما تغییر میکنه که مهم نیست فقط مراقب باشین توش لخته خون نباشه بقیه رنگ‌ها عیبی مداره