۴ پاسخ

سلام.من سه روزه واکسن یکسالگی پسرمو زدم فعلا هیچ علائمی نداره.ولی مرکز بهداشت گفت تا ۱۰روز هم ممکنه علائمی مثل دونه های قرمز یا ورم زیرگلو (اوریون) نشون بده که نگران کننده نیست خودش رفع میشه.فقط اگه تب داشت استامینوفن بده

سلام عزیزم نه نمیخواد بخاطر واکسن خوب میشه مگه بهداشت بهتون نگفت امکان دونه هست

سلام عزیزم صبح تم بخیر .مطمئنی برای واکسن ؟شاید علت دیگه داره مثلا حساسیت نشون داده...واکسن ۱سالگی زیاد اذیت نمیشه بچه

پسر من یه دونه های قرمزی زد حالا نمیدونم از قبل بوده یا برا واکسن