۷ پاسخ

عزيزم بستني بخورين مخصوصا مگنوم.ولي اگر ميخواين زايمان طبيعي انجام بدين خيلي تلاش نكنيد وزنش بره بالا.عوضش بعدش ان شاالله جبران كنيد.

هر هفته 300 گرم وزن میگیره به نظرم مشکلی نیست

منم اینجوری بودیم پودرلیدی میل وکباب ودلسترتلخ واقعامعجزه میکنه وبستنی

سلام وزنش که خیلی خوبه توی دوهفته هم راحت نیم کیلو وزن میگیره حتی اگه غذا نخوری.که میشه حدودا سه کیلو سیصد گرم که وزنه نرمالیه.اصلا نگران نباش.

لیدی میل مصرف کن

سلام عزیزم ،مغزیجات ، میوه و سبزی زیاد بخور .آبگوشت و دلستر ،بستنی .

مغز جات،شیر،بستنی موز،تخم مرغ کباب