۴ پاسخ

من خونه مادرشوهرم مجبور شدم بخورم فقط گوشت و سبزیاش،اذیت شد طفلکی بنظرم نخور

ن لوبیا اخر بار اضاف میکنم برا اهالی منزل برا خودم بدون لوبیا برمیدارم ایجوری مشکلی نیس؟

عزیزم من شنیدم ک باید سه روز خیس کنی هر روز هم ابش رو چند بار عوض کنی یه جوش هم بزن آبکش کن لوبیاهاشو بریز تو قرمه سبزی فک کنم اینجوری نفخ لوبیا گرفته میشه

عزیزم اگه لوبیاشو از قبل ۲۴ ساعت خیسونده باشی و هر۲سافت ابشو عوض کرده باشی نفخش گرفته شده وگرنه چون لوبیا تو آب قرمه سبزی پخته شده نفخش رفته توش.من چندروز پیش خورش قیمه خوردم لپه هاشو نخوردم پسرم بشدتت نفخ کرد طفلی