۷ پاسخ

سلام میتونی روزی ۶ بار یعنی هرچهار ساعت یکبار بهش بدی
اگه گریپ میکسچر خارجی میدی برای بچه های زیر ۶ ماه ۵ سی سی باید بدی ک من میریزم و شیشه پستونک بهش میدم.
میتونی در کنار گریپ میسکچر یه دارو دیگه هم بدی ک دلپیچ کمتتری داشته باشه مث دایمتیکون

زیریکماهه بایدنیم سی سی بخوره پسرمن۲۰روزشه نیم سی سی میخوره دکترگفت بیشترنبایدبخوره

من مثلا ۲ سی سی دگتر گفته بده .میام بعداز هر شیر خوردن کم بهش میدم‌ ..تا شب که نفخش بگیره

تاروزی ۶بار میتونی بدی ولی من دکتر گفته بود هر ۸ساعت ۲سی سی

دکتربمن گفت روزی دوبار هربار۲ سی سی

عزیزم هر ۶ ساعت میشه داد

روپسرمن که تاثیرنداشت ولی دکتر گفته بود روزی سه باربروشورشم بخون