۴ پاسخ

جای نگرانی نیست، پسر منم دو ماهشه تازه یه هفته اس الحمدلله خوب شده هر روز چهار مرتبه هر مرتبه بیست بار با انگشت کوچیک از پایین به بالا کنار بینی
به سمت چشمش رو ماساژ بده تا زمانی که عفونت داره بعدش از بالا به پایین ماساژ بده مجراش باز میشه

عزیزم دکترخوب ببرتا بازکنه مجرای چششو بعدبهت قطره بده

صب با چایی بشور واسه ترش کردنه ترش ک میکنن اینجوری میشن

پسر منم بوده ی قطره بهم داد 1چ روز استفاده کردم بهتر شد الان هم روزی 20 بار گفته اروووم کنار چشمش رو ماساژ بدم تا مجراش کاملا باز شه... از وقتی ماساژ میدم دیگع کثیف نشده