۷ پاسخ

وای گفتی مال منم یکسره بیدار میشه تشنه ی ذره خوابم 😔

پسرمنم همینه.شب هرچی شام بخوره برنجی و نونی بازم تا صب صدبار شیرمیخاد😪😪خسته میشم دیگ.موندم چی بهش بدم ک یکم سنگین باشه وبخابه ک راحت بخابم یکم 🤕😪😪

عزیزمن هرچقدربچه دلش میخوادبهش شیربده خب سیرنمیشه چیکارکنه ماشاالله پراشتهاست

دیگه بچه همینه دیگه، اگه دل درد نداشته باشه اکیه، اگه برا گرسنگیه که باید شیر بخوره دیگه

جای خواب تو جدا کن بهش نچسب شاید بهتر شه

اون تشنشه ک بیدار میشه بهش اب بده

هر بار بیدار میشه شیر میخوره؟ یا فقط گریه و بیقراری داره. پسر من برا دندوناش اینجوری میشه ولی فقط چند بارشو شیر میخوره بقیش نق میزنه. تازه بعضی وقتا یکم نق کوچولو میزنه به خودم نمیارم باز خواب میره.