۱۴ پاسخ

اولا خوشبحالتون چه رسم جالبی که یلدا کادو میدن. دوما بستگی داره چقد پول داری؟ مثلا دوچرخه یا سه چرخه بخر. یا یه چیزی که بعدا بدردش بخوره

براش یه تاب بخر بازی کنه

بازیهای فکری براش بگیرین،کفش یا لباس برای سالهای بعدش بگیر.

اگه پولش مقداری هست که بشه براش یک ون یکاد بخری براش بخر خوبه امد هم داره

اگه صندلی غذا نداره براش بخر خیلی کاربردیه

عزیزم به نظرم بهترین چیز طلاس درسته گرونه ولی خودتم جم کن پول براش بخر من پول برا سرزدی پسرم اون چنو نفری هم که امدن خودمم پول جم کردم برا پسرم پلاک خریدم بعد چند ماه شد ولی

تنديس دست و پاش و براش درست كن
يا از اين قاب عكس براش بگير كه قيمتى هم نداره ولى يك عمر يادگارى ميمونه براش🥰

بزن به حسابش یا اسباب بازی بخر 😍

مگه چندم یلدا هس؟

اسباب‌بازی یا پول شو بزار برای بعد واسه اش یه چیز خوببخر

والا برا پسر چیز زیادی نمیشه خرید من برا پسرم تو بانک حساب باز کردم هر سری هم هدیه گیرش میاد میریزم به حسابش

بستگی داره ک پوله چقدره

براش اسباب بازی بخر.یاهم ازین سکه های گرمی الیزابتها که پس انداز بشه

به نظر من اسباب بازی فکری بخر که به دردش بخوره